Op zoek naar een Weigela Bristol Ruby kwekerij? Neem dan direct contact op met Roelands Boomkwekerijen B.V. om een afspraak te maken! Al ruim 25 jaar kunt u bij onze kwekerij in Zundert terecht voor eigen gekweekte bos- en haagplanten van een hoogwaardige kwaliteit. Door het gebruik van moderne technieken, het vakmanschap van onze kwekers en ons innovatieve karakter zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende boomkwekerij met klanten in heel Europa. Kwaliteit en service zijn wat u kunt verwachten bij Roelands Boomkwekerijen B.V.

Gespecialiseerde Weigela Bristol Ruby kwekerij Roelands

Door zijn grote sierwaarde in groene voorzieningen en openbare tuinen is de Weigela Bristol Ruby uit onze kwekerij zeer geschikt qua onderhoud, bloeiwijze en bladkleur. Door de plant op een voedselrijke, vochtige bodem te planten bent u verzekerd van een mooie aankleding het hele jaar door. Bij Roelands Boomkwekerijen weten we precies hoe u de plant het beste kunt aanbieden, snoeien en onderhouden voor een optimaal resultaat. Vraag ons dan ook gerust om een advies en meer informatie wanneer u daar behoefte aan heeft.

Leveringsmogelijkheden

In onze Weigela Bristol Ruby kwekerij worden de planten zowel in de volle grond als in pot gekweekt waardoor u het hele jaar door kunt rekenen op een goede kwaliteit en een ruime voorraad planten. Dit geldt uiteraard ook voor alle andere planten uit ons assortiment! Vragen? Bel dan naar 0031 765972756.