In de Salix aurita kwekerij van Roelands Boomkwekerijen B.V. kunt u het hele jaar door terecht voor een uitstekende kwaliteit planten! Wij zijn al ruim 25 jaar de specialist in Zundert en omgeving op het gebied van de teelt van bos- en haagplanten in pot én in de volle grond. Door onze ruime ervaring en het vakmanschap van onze medewerkers kunnen we u een uitstekende kwaliteit bieden tegen eerlijke prijzen. Daarnaast heeft u bij ons uiteraard de keuze uit een ruim assortiment planten en kunt u altijd rekenen op een flexibele en persoonlijke service.

Salix aurita uit onze kwekerij

De Salix aurita, een wilgsoort, is in onze kwekerij verkrijgbaar in verschillende maten en aantallen. Door de zeer natuurlijke uitstraling en de beperkte groei is de Salix zeer geschikt voor mensen die niet graag in de tuinwerken en voor vochtige ondergronden. Bij Roelands Boomkwekerijen telen we al ruim 25 jaar Salix planten waardoor we u een uitstekend advies kunnen geven over het planten, snoeien en onderhouden van deze plant.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de Salix aurita of bent u nieuwsgierig naar de andere soorten planten in onze kwekerij? Kom dan gerust eens langs in onze kwekerij in Zundert! Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 0031 765972756.