Bent u nog op zoek naar een Ribes alpinum groothandel voor een grote levering? Neem dan direct contact op met Roelands Boomkwekerijen B.V. voor de mogelijkheden! Al ruim 25 jaar kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod planten en bomen geschikt voor bossen en hagen. Alle planten worden bij ons met liefde en zorg gekweekt in een van onze kwekerijen waardoor we u altijd een uitstekende kwaliteit kunnen garanderen en we precies weten wat we voor u in huis hebben. Benieuwd wat we voor u kunnen leveren? Neem dan gerust contact met ons voor een persoonlijke kennismaking.

Betrouwbare Ribus alpinum groothandel Roelands

Roelands Boomkwekerijen B.V. is de Ribus alpinum groothandel in Zundert waar u het hele jaar door kunt rekenen op een constante levering en producten van hoge kwaliteit. Door het seizoensonafhankelijke aanbod zijn we niet alleen een toonaangevend leverancier in Nederland maar doen we ook veel zaken met tuincentra, aannemers en overheden in andere Europese landen. Op het moment is de Ribus alpinum bij ons verkrijgbaar in diverse hoogtes variërend van 40 tot 60 cm. Heeft u speciale wensen? Laat het ons dan weten!

Word vandaag nog klant

Door de jarenlange ervaring en constante kwaliteit van Roelands Boomkwekerijen B.V. leveren we onder meer aan groothandelaren, tuincentra, hoveniers, boomkwekers, projectmatige aannemers en af en toe ook aan grote particuliere klanten. Zou u ook graag klant worden van Roelands Boomkwekerijen B.V, uw Ribes alpinum groothandel? Bel dan even naar 0031 765972756 voor meer informatie