Roelands Boomkwekerijen B.V. is uw Quercus robur leverancier met een levering het hele jaar door! Ons innovatieve en nieuwsgierige karakter heeft ons tot een toonaangevend leverancier van eigen gekweekte planten in Europa gemaakt. We zijn daarbij in het bijzonder gespecialiseerd in het kweken van bos en haagplanten voor tuinen, plantsoenen en bossen. Vanuit onze boomkwekerij in Zundert leveren we al ruim 25 jaar een uitstekende kwaliteit planten voor een eerlijke prijs waardoor we een ruime ervaring en de nodige kennis hebben opgedaan!

Quercus robur leverancier Roelands

Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. vindt u een uitgebreid assortiment bos- en haagplanten tegen een goede prijs-kwaliteitverhouding. Een van de planten in ons assortiment is de Quercus robur. Deze knoestige boom heeft veel vertakkingen en een brede ronde vorm van boven. De Quercus robur uit onze eigen kwekerij wordt door ons als leverancier vaak verkocht aan aannemers en projectontwikkelaars als boom voor de bosbouw of houtwallen. Bent u benieuwd wat u nog meer met deze boom kunt? Vraag onze medewerkers dan gerust om een advies!

Onze specialiteit

Bij Roelands zijn alle planten zo ook de Quercus robur het hele jaar verkrijgbaar bij onze leverancier. Door de planten zowel in pot als in de volle grond te kweken hebben zijn we op het gebied van aanbod geheel seizoensonafhankelijk. Uiteraard kunt u bij ons als specialist in bos en haagplanten ook altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit en een deskundige service. Heeft u vragen? Bel dan even naar 0031 765972756.