Roelands Boomkwekerijen B.V. is dé Ligustrum ovalifolium kwekerij in Europa! Ruim 25 jaar geleden zijn we begonnen met het kweken van bos- en haagplanten in onze toen nog kleinschalige kwekerij in Zundert. In de loop der jaren hebben we ons assoritment steeds verder uitgebreid en zijn we innovatief en vooruitstrevend te werk gegaan om het bedrijf te brengen waar we nu zijn. Roelands is vandaag de dag dan ook een toonaangevend leverancier van eigen gekweekte planten in heel Europa met een uitgebreid aanbod en een constante levering van kwaliteit. Bekijk het aanbod direct online om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Onze Ligustrum ovalifolium uit eigen kwekerij

Als specialist in bos- en haagplanten is ook de Ligustrum ovalifolium bij ons uit eigen kwekerij verkrijgbaar. Roelands Boomkwekerijen B.V. teelt al haar planten in pot en in de volle grond waardoor we het hele jaar door een breed assortiment planten kunnen leveren van een uitstekende kwaliteit. De Ligustrum is voornamelijk zeer in trek doordat hij groeit op ieder soort tuingrond en zowel op zonnige als schaduwrijke plaatsen geplant kan worden.

Meer informatie

Zou u graag een partij Ligustrum ovalifolium planten uit onze kwekerij bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0031 765972756 voor de beschikbaarheid en ruime leveringsmogelijkheden.