Roelands Boomkwekerijen B.V. is een toonaangevende Cornus mas kwekerij in Europa met een ruim aanbod en een goede service! Als een van de meest toonaangevende boomkwekerijen in Europa kunt u bij ons altijd rekenen op een uitgebreid assortiment, een goede kwaliteit en een betrouwbare service. Al meer dan 25 jaar kweken wij in ons boomkwekerij centrum in Zundert een compleet assortiment bos- en haagplanten van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor u!

Speciale Cornus mas in de kwekerij

Bij Roelands Boomkwekerijen B.V. vindt u onder meer een Cornus mas, ook wel gele kornoelje genoemd, voor uw kwekerij of tuincentrum. Deze kleine boom/struik kan 5 tot 6 meter hoog worden en is daarmee uitstekend geschikt voor hagen en bossen. De Cornus mas bloeit in de periode van januari tot maart met gele bloemetjes daarna blijft het blad nog een tijdje hangen alvorens hij zijn blad verliest. In onze kwekerij in Zundert hebben we zowel planten in de volle grond als in pot waardoor we u het hele jaar door kunnen helpen aan allerlei soorten planten.

Leveringsmogelijkheden

De levering van planten is bij Roelands Boomkwekerijen B.V. geheel seizoenonafhankelijk. Of u nu in de zomer of de winkel een mooie Cornus mas in onze kwekerij wilt komen halen, wij hebben er altijd een voor u klaar staan. Ook voor het leveren van grote hoeveelheden planten bent u bij ons aan het juiste adres! Voor vragen en meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen naar nummer 0031 765972756.