Roelands Boomkwekerijen BV is dé Acer campestre kwekerij in Nederland! Al meer dan 25 jaar kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment planten uit eigen kwekerij. We zijn daarbij gespecialiseerd in bos- en haagplanten maar ook voor andere groene planten bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar ons aanbod of zou u graag in contact met ons komen om een samenwerking aan te gaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Acer campestre uit onze kwekerij

In onze goed georganiseerde kwekerij worden planten zowel in potten als de volle grond gepland waardoor u bij Roelands Boomkwekerijen BV het hele jaar door terecht kunt voor een ruim assortiment bos- en haagplanten. Ook de Acer campestre is in onze kwekerij het hele jaar door verkrijgbaar waardoor u uw voorraad en winkel altijd kunt aanvullen en inrichten voor het komende seizoen. De Acer campestre is bij ons verkrijgbaar vanaf 40cm tot 175cm.

Onze specialiteit

Alle planten worden bij Roelands Boomkwekerijen B.V. met de grootste zorg gekweekt door een professioneel team medewerkers met oog voor kwaliteit en service. Kortom, voor een flexibele service, een constante kwaliteit en een uitgebreid aanbod komt u naar onze Acer campestre kwekerij in Zundert. Voor vragen en meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer 0031 765972756.